Andre belegg

I tillegg til de grunnleggende og velkjente verktøyene for overflatebehandling, er det andre midler for etterbehandling av ethvert produkt. Begynner mesteren med de mest vågale ideene i virkeligheten, og kan behandle dekorelementene med krom eller gi dem utseendet som kunstig aldring eller rust, og dette kan ikke skilles fra virkeligheten og vil føre en uerfaren observatør til å glede seg.

Men likevel må du ta vare på den tekniske siden av disse hendelsene og bli kjent med alle egenskapene til de beleggene du skal bruke i ditt arbeid og arbeid.

Siste artikler
Termoplast er den beste løsningen for å lage svært synlige og holdbare veimerkinger. Vi vil introdusere deg for ham, samt snakke om egenskapene og metodene for anvendelse.
Når du tenker på om det er mulig å gjenopprette emaljen på pannen, er det verdt å vurdere størrelsen på defekten, forberede alle komponentene til en hjemmelaget kitt og utføre restaureringen.
Vil du lage et håndtak for en kniv, et stilig askebeger, en lysestake eller håndverk til barnet ditt? Bruk polymorfen! Vi lærer deg hvordan du håndterer det riktig og hva du bør unngå når du modellerer.
Beskrivelse av flytende sandpapir, metoder for bruk, sammensetning og sikkerhet under drift.
Terpentinbasert terpentin kan være en komponent i lakk og maling, og brukes også til medisinske formål, hjelper mot osteokondrose og leddsykdommer.
Rettsmidler mot mugg og mugg på veggene skal brukes der mugg har vokst fra fuktighet. Du kan kjøpe dem i en jernvarehandel eller gjøre det selv.
Forkrommingen av delene vil gi dem styrke og en vakker metallisk glans. Teknologien er enkel, kan utføres hjemme på egen hånd.
Galvanisering påføres produkter laget av stål og andre metaller, lar deg lage en sterk beskyttelsesfilm og forhindre korrosjon av grunnmaterialet.
Impregnering for betong er en grunning som forbedrer egenskapene til materialet. Disse inkluderer fuktbestandighet, evne til å motstå aggressive kjemiske miljøer, motstand mot stress og støv.
Emaljebad begynner med forberedende aktiviteter, hvor du må fjerne overflødige gjenstander fra rommet, rengjøre bollen med gammel emalje og skitt. Bland deretter komponentene i komposisjonen og begynn emaljen.
1234

maling

lim

Verktøyene