Spesielle materialer

Hensikten med beskyttende belegg for forskjellige typer overflater er å beskytte dem mot de negative virkningene av det ytre miljø. Beskyttende belegg er delt inn i grupper:

  • motstandsdyktig mot fuktighet;
  • elektrisk isolering;
  • oljebestandig;
  • motstandsdyktig mot kjemikalier;
  • varmebestandig.

For å beskytte tre og andre materialer bruker håndverkere lakk på forskjellige underlag, emaljer og filmer med pigmenter som gir en halvblank finish. For å få en matt overflate brukes emulsjonsmaling.

Siste artikler
Selskapet "Akterm" er glade for å introdusere en avansert måte å beskytte metallkonstruksjoner mot korrosjon. Kaldgalvanisering av AKTERM-ZINK® gir en utmerket effekt.
Vil du forlenge levetiden til treprodukter og forbedre fargen? Bruk trestabiliseringsteknologi. Det er sammensatt, men med due diligence kan du oppnå en fantastisk effekt.
Termoplast er den beste løsningen for å lage svært synlige og holdbare veimerkinger. Vi vil introdusere deg for ham, samt snakke om egenskapene og metodene for anvendelse.
Når du tenker på om det er mulig å gjenopprette emaljen på pannen, er det verdt å vurdere størrelsen på defekten, forberede alle komponentene til en hjemmelaget kitt og utføre restaureringen.
Det finnes en rekke metoder for å fjerne riper fra møbler. Det er ikke nødvendig å kjøpe dyre midler for å utføre arbeidet, selv mat og kontorrekvisita er passende.
Vil du lage et håndtak for en kniv, et stilig askebeger, en lysestake eller håndverk til barnet ditt? Bruk polymorfen! Vi lærer deg hvordan du håndterer det riktig og hva du bør unngå når du modellerer.
Børstet fôr kan brukes til å dekorere fasader og kledning av indre flater, hvis du vil lage et slikt materiale kan du gjøre det selv.
Børsting av tre lar deg uavhengig produsere materiale til møbler, gulv eller veggdekorasjon, holdbart og pålitelig, mens det fremdeles er originalt.
Tre fyres ved bruk av overflate- eller dyp prosesseringsteknologi, noe som resulterer i et materiale med høy slitestyrke og dekorative egenskaper.
Impregnering av tre er nødvendig for å forbedre beskyttelsen av materialet mot skadelige faktorer, samt for å øke levetiden for tømmerprodukter, tavler.

maling

lim

Verktøyene