Typer kitt

Kitt er mye brukt i etterbehandling og groving av vegger og tak. Det er ved hjelp av kitt som det er mulig å utjevne sokkelen perfekt, å reparere feil og sprekker. Valget av midler gjøres basert på type base - det er sement, gips, akryl, polymer og andre kitt.

For å velge en virkelig passende sammensetning, må du forstå merkene av kitt. I noen tilfeller brukes spesialverktøy - for eksempel for å reparere en karosseri, behandle treflater, beleggfuger mellom MDF-plater og andre formål.

Siste artikler
Harde kitt med PVA regnes som en av de mest pålitelige komposisjonene for etterbehandling, de kan brukes på hvilken som helst basis.
Hjemmelagde kitt til treflater: fra PVA, nitrolakk, akryllakk. Kitt for betong og pussede materialer.
Gipssparkel brukes av mestere for å glatte vegger, fuging eventuelle feil, det er en veldig sterk og effektiv bygningsblanding.
Kitt shitrok brukes til etterbehandling av vegger, dette materialet selges ferdig og hjelper til med å gi overflaten perfekt jevnhet og glatthet.
Kitt EP-0010 brukes i skipsbygging og hvor det er nødvendig å tilberede metall og andre overflater for påføring av maling og lakk.
Epoksy kitt er et kjent og etterspurt materiale for å gjenopprette basens integritet (dets kosmetiske reparasjon). For ikke å bruke store økonomiske ressurser på kjøp av ferdige forbindelser, kan de tilberedes uavhengig.
Akryl kitt består av akrylater, myknere og modifiseringsmidler. Blant alle andre typer kitt, utmerker akryl seg ved et av de bredeste sett med positive egenskaper.
Kitt til MDF lages ofte på grunnlag av polymerer eller epoksy. Polymere sammensetninger (akryl og lateks) for det generelle sett med fordeler er det beste valget
Kitt av gipsfuger utføres før hovedflaten behandles. Til fuging brukes kittmørtel og i de fleste tilfeller armeringstape.
Fuktbestandig kitt er nødvendig for å utjevne overflater som er utsatt for vann eller vanndamp. Bruken øker styrken til dekorative finisher.
12

maling

lim

Verktøyene