Silent Dawn - farge fra 2020

2020 farge

Hvert år tidlig på høsten kaller ansatte i AkzoNobel, en ledende produsent av maling og lakk, det kommende året nøkkelfargen. Det bestemmes som et resultat av en global studie av design, sosiale, økonomiske retninger for samfunnsutviklingen. Ved valg tas nødvendigvis de gjennomsnittlige statistiske dataene om atferd, humør og ønsker hos mennesker.

En analyse av globale trender lar oss lage et helhetlig bilde, basert på hvilken hovedfarge det kommende året blir valgt. Så en skygge av 2020 ble erklært "Tranquil Dawn". Dette er en mild pastellgrønn farge, og kombinerer grå, grønne og blå farger. I følge resultatene fra studien vil denne nyansen bli en universell interiørløsning neste år. Det ligger i det at harmonien og roen legges til grunn, som vi nå jobber så aktivt med.

Nyanser trendfarger

til innhold ↑

Farge 2020

Helin Van Gent, kreativ leder for det internasjonale estetiske senteret, har studert fargetrender i mer enn ett år. I følge henne er "stille daggry" assosiert med fargen på den tidlige morgenhimmelen og personifiserer den generelle stemningen i 2020. Det gjenspeiler ønsket om å sette pris på de grunnleggende menneskelige egenskapene vi trenger i det nye tiåret, preget av den raske utviklingen av kunstig intelligens og teknologi.

Vi er på grensen til en ny daggry, hvis mål er søken etter mening og kreativitet. Det er på tide å skape et koselig sted hvor du kan tenke på fremtiden, chatte med kjære, ta imot deg selv og være alene med naturen. "Silent Dawn" og dens ekstra fargepaletter vil gi deg friskhet i interiøret.

til innhold ↑

paletter

Akzo Nobel er posisjonert som en ekspert på å identifisere globale trender og skape inspirerende fargepaletter som kan forandre ethvert boareal, med vekt på dens individualitet.

Organisasjonen utviklet 4 aktuelle Color Futures 2020-paletter, som hver inkluderer den grunnleggende skyggen av Tranquil Dawn. Målet deres er å inspirere klienten, samt legge til rette for valget hans. Hver dekorative palett er dedikert til sitt tema:

  • rom for stillhet, bedring;
  • rom for liv, energioppvåkning;
  • rom for mening, ettertanke;
  • rom for selvuttrykk, kreativitet.

Alle sett med maling oppfyller forbrukernes ønsker fullt ut.

Dermed setter eksperter innen koloristikk retningen som motehus, forskningssentre, produsenter av møbler, byggematerialer, elektronikk, samt selskaper som spesialiserer seg på interiørdesign, vil følge.

Les også
Legg til en kommentar

maling

lim

Verktøyene