Limfjerning

Flekker av lim kan sjelden tørkes av med en vanlig fille. Å rengjøre herdede og sta drypp er spesialverktøy som selges i butikker. Løsemiddelrensere for biler er ikke mindre populære, fordi stygge flekker kan vises på vinduene etter å ha fjernet fargen.

For å bli kvitt limflekker på klær og husholdningsartikler, kan du bruke folkemetoder - oppvarming, frysing og mange andre. For å eliminere drypp fra "Moment" eller superlim, må du gjøre mer innsats, men de testede oppskriftene fungerer selv i vanskelige tilfeller.

Siste artikler
Etter å ha fjernet fargetone fra side- og bakvinduer på bilen, gjenstår stygge spor, bruk av spesielle løsemidler og rengjøringsmidler vil bidra til å fjerne limet.
Lim under arbeid får ofte på klær, sko, gjenstander rundt. Spor kan fjernes ved hjelp av kjemiske metoder, oppvarming og til og med frysing.
Du kan rengjøre flekkene fra Moment-limet ved hjelp av folkeoppskrifter - olje, sitron, andre løsninger, det er også spesielle kjemiske løsningsmidler og Antikley til salgs.
Når superlimlimflekker vises på tre, metall, klær eller på hender, kan du bruke profesjonelle produkter eller billige folkemetoder.
Lim for mus fanger perfekt skadedyr, men det er vanskelig å vaske det fra gulvet, hender, klær, aggressive løsemidler eller fete stoffer må brukes til rengjøring.
Hvis det gjenstår spor av tape på ting, kan vegetabilske oljer og forskjellige løsemidler, bensin og oppvarmingsmetoden brukes til å fjerne dem.
Det er mange metoder og verktøy som kan brukes til å fjerne silikonforsegling, noen selges i butikker, andre er hjemme for alle.

maling

lim

Verktøyene