icolorex-no.technoluxpro.com/limLimmerker

Lim for slimes og kreativitet "Elmers" - gjør det selv

Amerikansk lim "Elmers" er utbredt over hele verden, og det fikk popularitet i en minimum bindingsperiode. Limet er veldig enkelt å bruke, trygt, pålitelig, i tillegg kan det brukes til å lage slim - lizuns, interessante leker, som er et tyktflytende gelélignende stoff. Elmers lim kan lages med egne hender, fordi originalen er ganske dyr.

Funksjoner i den populære limkomposisjonen "Elmers"

Lim "Elmers" er produsert av Elmer's School Glue, som spesialiserer seg på å lage limforbindelser for kreativitet, håndarbeid og andre formål. I USA er det plassert som skolelim, selv om det oftere brukes av barn ikke til studier, men for fremstilling av lizuns. Faktisk er limet en analog PVA og ser også ut: hvitt, tykt, godt fordelt over overflaten.

Slime making

Limet selges i store pakker, spann, flasker, små rør. Kostnadene er omtrent 600 rubler / 225 g. Også til salgs kan du finne flerfargede lim, glitterprodukter, de er dyrere. Limet er basert på polyvinylacetat, som i vanlig PVA er det også et antall tilsetningsstoffer, som er oppfinnelsen av selskapet. Til tross for den populære misforståelsen er dyreprodukter ikke inkludert.

"Elmers" kan brukes til liming av slike materialer:

 • papp;
 • papir;
 • klut;
 • papir tapet.

Etter kontakt med overflaten tørker limet veldig raskt, men flekker er enkle å fjerne, de kan vaskes av med rent vann. På grunnlag av "Elmers" oppnås de beste lysbildene, hvis kvalitet er mye høyere enn den som er laget av PVA-leker. For fremstilling av lysbilder anbefales det å kjøpe en gjennomsiktig fargesammensetning av ønsket nyanse. Verktøyet tillates brukt selv av små barn, det er helt giftig, miljøvennlig.

Forskjellige fargekomposisjoner tilgjengelig

Lim kan ikke bare brukes til arbeid eller til å lage slimer. Det rengjør neglene perfekt fra sammensatt skitt. Du må ta produktet, smøre neglene, huden rundt dem, lim limbåndet på toppen. Etter tørking bør limtapen fjernes, all smuss fjernes.

"Elmers" kjennetegnes ved slike egenskaper:

 • lavt forbruk;
 • høy grad av vedheft;
 • brannsikkerhet;
 • eksplosjon sikkerhet;
 • frostmotstand;
 • lav svinn under størkning.
til innhold ↑

Liming av DIY-kvalitet

Du kan lage en analog av Elmers hjemme. I kvalitet vil det selvfølgelig være dårligere enn originalen, men for kreativitet er produksjonen av lizuns ganske passende. For å fungere trenger du følgende sett med komponenter:

 • gelatin;
 • glyserol;
 • vann;
 • eddik;
 • PVA-lim (du kan uten det).

Elmers-analog kan lages av glyserin og gelatin

Tiden som kreves for å klargjøre limet er omtrent 15 minutter. Til å begynne med blir gelatinen dynket i en liten mengde varmt vann. Etter at det er smeltet i et vannbad, i mikrobølgeovn, og rør regelmessig. Det er viktig å ikke la blandingen koke! Etter å ha fjernet produktet fra brannen. Hvis det tilfeldigvis koker, må du oppdatere gelatinet.

Deretter bør eddik og glyserin administreres i omtrent like store mengder. Vanligvis er 2 pakker gelatin nok for en teskje av disse komponentene. Få en jevn masse, som minner om geistlig lim. Du kan legge PVA-lim til komposisjonen. Du må lagre produktet i en tett lukket beholder, ellers tørker det raskt, forverres.

til innhold ↑

Hva er det beste limet for slimes?

Elmers regnes som et ideelt alternativ for å lage lizunami. Etter forskjellige eksperimenter, er de fleste brukere tilbøyelige til denne oppfatningen. Limet går bra med forskjellige fortykningsmidler, fargestoffer, selv om god PVA også kommer fra vanlig PVA. Noen øver på å lage lysbilder fra hjemmelaget lim, men resultatet vil selvfølgelig bli verre. Det er uønsket å bruke et produkt med utløpt holdbarhet eller med lang stativ i det fri. Vanligvis oppnås et flytende stoff som ikke i det hele tatt ligner en slim.

til innhold ↑

Kundenes anmeldelser av Elmers

Elmers er veldig populær, de fleste anmeldelser er positive. Det er knapt mulig å lime dem tunge produkter, store strukturer, komplekse materialer, men instruksjonene indikerer ikke et slikt formål. Ulempen er bare den høye prisen på limet, så vel som dets utilgjengelighet - som oftest må du bestille produktet fra nettbutikker.

Legg til en kommentar

maling

lim

Verktøyene