primere

Primer - en sammensetning påført overflaten og sikrer dens sterke vedheft med dekorativt materiale, og bidrar til jevn fordeling av maling og lakk.

arter:

  • standard - forbedrer grepet;
  • grunning primer - brukes til primær prosessering.

Avhengig av typen sementholdig forbindelse, tilbyr produsenter alkyd-, universal- eller akrylgrunning. Dette materialet er ikke vanskelig å jobbe med: pulveret løses opp i vann, den ferdige blandingen påføres overflaten med et tynt lag. Etter tørking kan du gå videre til neste trinn (maling eller tapetsering).

Siste artikler
Ved å bruke vanlig bygning PVA, kan du tilberede en primer av høy kvalitet til vegger, som vil være økonomisk i pris og bekostning og redusere de totale reparasjonskostnadene alvorlig.
Grunning for selvnivellerende gulv er et must-have materiale som gir ønsket vedheftningsnivå og øker beleggets styrke.
GF-0119 - en grunning basert på pentafthalisk lakk. Det brukes til å beskytte treprodukter mot råtnende, metall - mot korrosjon.
Sammensetningen og formålet med grunning EP-057. Hvor og hvordan brukes den, funksjoner, fordeler og finesser ved å bruke en sinkbane.
Primer VL-02 brukes til prosessering av metalloverflater i lagringsperioden. Også denne typen jord brukes som erstatning for oksidasjon og fosfatering.
Primer FL-03K brukes sammen med et tørkemiddel, hvis andel ikke overstiger 4%. Et løsningsmiddel med en maksimal egenvekt på 20% tilsettes.
Primer EP-0199 er designet for å beskytte utstyr og metallkonstruksjoner mot aggressive materialer.
Primer HS-04 er et beskyttelsesmiddel for overflater som metall, betong og armert betong. Belegget er inert overfor matprodukter, motstandsdyktig mot kaustiske stoffer.
Primer HS-010 brukes til å beskytte metalloverflater mot aggressiv miljøpåvirkning.
Hvis du bruker en PF-grunning for å belegge overflater av metall og tre, vil det beskytte dem mot rust, og det er derfor det brukes i industri og landbruk.

maling

lim

Verktøyene