tetningsmidler

Blant forskjellige tetningsmasse kan man forveksle, og funksjonaliteten deres er ikke fullt ut kjent for alle. Den enkleste metoden for å bruke fugemasse - tetting av skjøter på badet - brukes av mange, men tetting av skjøter i en betongmasse eller liming av akvarium er en spesifikk jobb.

Noen fugemasser er bare egnet for innendørs bruk, andre er ideelle selv for gaten, fordi de ikke er redd for frost, regn og snø. Profesjonelle forbindelser er i stand til å styrke bygningskonstruksjoner og hjelpe til med installasjon av plastvinduer. Visse produkter er egnet for våtrom og bekjempe sopp. Blant utvalg av fugemasser kan du finne universelle, taktekking og til og med selvklebende forbindelser.

Siste artikler
Gjør-det-selv silikonpakning kan gjøres uten unødvendige kostnader, for dette trenger du bare å fylle produktet i en form eller bruke en enda enklere måte.
Quilosa fugemasse brukes til å jobbe med alle treprodukter og treprodukter. Det er av høy kvalitet og allsidighet.
Tetningsmasse “Stiz-A” brukes til å feste vindusblokker sikkert, for å forhindre penetrering av vann og varmetap, kan det enkelt påføres med egne hender.
Tetningsmasse Liqui Moly kjølesystem brukes hvis det er lekkasje i radiatoren. Den tetter umiddelbart feilen og lar deg fortsette driften av utstyret.
Flytende negler "Moment" kan brukes i huset og til utendørs arbeid, med deres hjelp limer de, reparerer, forsegler sømmene og styrker forskjellige strukturer.
Tetningsmasse "Titan" er perfekt for konstruksjon og reparasjon, med sin hjelp kan du utføre mange eksterne og interne arbeider, inkludert i våtrom.
Akryl fugemasse er designet for å fylle tomrom og sømmer i huset, leiligheten. Også i salg er komposisjoner med forbedrede egenskaper for utendørs bruk.
Tetningsmasse for betonggulv brukes til å styrke avrettingen, for å forhindre sprekker og frysing. Den må brukes riktig for å gjøre jobben effektivt.
Tetningsmasse Soudal blir presentert i markedet i forskjellige varianter, det er silikon- og akrylkomposisjoner, samt profesjonelle produkter basert på bitumen, polymerer.
Tetningsmassen kan erstatte monteringsskummet og konvensjonelle tetningsforbindelser. Du trenger bare å feste det, fjerne beskyttelseslaget, og sømmen blir helt vanntett.

maling

lim

Verktøyene