icolorex-no.technoluxpro.com/Farge og designinteriør

Leiligheter, hytte, hus i forstedene og en villa i Italia av den russiske TV-programlederen Vladimir Solovyov

Vanlige mennesker er ofte interessert i fantastisk liv, de er nysgjerrige på å se bak gardinen og finne ut hvordan og i hvilke hus kjente mennesker bor. I artikkelen vil vi fortelle om leiligheter og funksjoner i interiøret i eiendommer til TV-programleder Vladimir Solovyov.

Personlig liv

Russisk journalist, radiovert og skribent ble født 20. oktober i 1963 i Moskva i en lærerfamilie. Foreldre var bekymret for at gutten kunne engelsk, og sendte ham til en spesialskole med grundig studie av emnet. I utdanningsinstitusjonen studerte også barn av sovjetiske diplomater og partifunksjonærer sammen med Vladimir. På skolen viste en ung aktivist interesse for teatralsk kunst. Samtidig var han glad i japansk kampsport - karate og orientalsk filosofi.

Vladimir Soloviev og Alexander Gordon
Vladimir Soloviev og Alexander Gordon

Deretter går den fremtidige journalisten inn i Moscow Institute of Steel and Alloys, og etter endt utdanning fortsetter hun å studere på forskerskolen ved Institute of World Economy ved det russiske vitenskapsakademiet. I fire år jobbet Vladimir Solovyov som lærer i Russland og i utlandet.

Den populære radio- og tv-programlederen ble gift tre ganger. Fra det første ekteskapet ble en datter Polina og en sønn Alexander født. Det andre ekteskapet i 1991 ga ham en datter, Catherine.

Nå er en profesjonell journalist offisielt gift med Elga Sapp, datteren til satiristen Viktor Koklyushkins første ekteskap. Paret har barn: sønn Daniel, døtre Sofia-Betina og Emma-Esther, sønner Vladimir og Ivan.

Med kone Elga Sapp og barn
Med kone Elga Sapp og barn
til innhold ↑

Leiligheter til Vladimir Solovyov

I 2004 kjøpte en russisk TV-programleder sin første leilighet på 6. Dolgorukovskaya Street, 6. På kjøpstidspunktet var verdien av eiendommen bare to og en halv million rubler. En fireroms leilighet til redusert pris med et område på hundre sytti kvadratmeter gikk til Vladimir takket være dekretet til Yuri Mikhailovich Luzhkov. På den tiden kunne en lignende leilighet i samme område kjøpes for ikke mindre enn hundre millioner rubler.

Elitehus på Dolgorukovskaya, 6
Elitehus på Dolgorukovskaya, 6

Den berømte journalisten og showmannen feiret det vellykkede oppkjøpet, og bestemte seg for å kjøpe to leiligheter til i 2007. Hver boareal er hundre førti kvadratmeter.

til innhold ↑

Villa i Italia

På vakt måtte Vladimir Solovyov ofte reise til Italia. Landet likte den berømte radio- og tv-programlederen, og derfor tenkte han å kjøpe hus eller leilighet. Etter litt tid og ettertanke kjøper en offentlig person en villa i Pianello del Lario for tretti millioner euro og blir bosatt i et solfylt land. Ifølge eieren selv har et tre etasjers herskapshus med et område på mer enn ni hundre kvadratmeter med loft en liten brygge og et utendørsbasseng. En russisk journalist og forfatter prøver ofte å se inn i det praktfulle vestlige landet med familien og ha det moro.

 Villa Solovyova ved Comosjøen
Villa Solovyova ved Comosjøen
til innhold ↑

Hytte til den russiske TV-programlederen

Vladimir Solovyov setter pris på ro og stillhet. Han liker spesielt å tilbringe tid utendørs i et sommerhus nær Moskva, som den berømte showmannen kjøpte i 1997 for tjue tusen dollar. Nettstedet ligger i dachnostroitelnaya-kooperativet "Michurinets" på grensen til Peredelkino. På et stort territorium er det to hytter: en for Solovyov og hans kone, den andre for barn. Det to etasjers huset med en luksuriøs veranda har:

  • romslig stue;
  • et soverom;
  • personlig konto;
  • kjøkkenet.

Hytte i Peredelkino

Takket være en praktisk veranda arrangerer eierne av sommerhytta familiesammenkomster, griller kebab, drikker drikke og tilbringer tid med barn.

Interiørdesignen til nettstedet er laget i beige og brune toner. Interiøret i huset er diskret, klassisk, med høykvalitetsmøbler i kremfarger.

Første etasje - en koselig stue i pastellfarge med en snøhvit naturlig peis. Kjøkkenområdet er kombinert med spiseplass, der det er et stort rundt bord for familiesammenkomster. Den personlige beretningen om den berømte journalisten og programlederen er dekorert i dempede farger, vektleggingen i rommet er et massivt mørkt eikebord.

Interiøret i barneområdet i hytta er gjennomtenkt til minste detalj: det er alt som Daniil, Sophia og Emma trenger. Rommene har ikke bare barnesenger, men også et eget spill og til og med spiseplass. Designet er laget i blått og rosa, og tekstildelen er et delikat blomstertrykk. Soverommet til den yngste datteren kombinerer rosa, hvite og blå toner. Rommet til den eldste sønnen ble skapt etter stemningen til den lille mannen: i marine toner med turkise møbler.

Det indre av barnerommet
Det indre av barnerommet
til innhold ↑

Hus av en populær TV-programleder

Ved å anskaffe flere og flere Gazprom-aksjer, fikk Vladimir Rudolfovich muligheten til å kjøpe en annen tomt i 2008. Denne gangen passet han på seg et lite "Det hvite hus" i forstedene med et område på seksti hundre kvadratmeter. Nå elsker han å komme hit for å slappe av og få ny styrke til profesjonelle aktiviteter.

Det hvite hus på Rublevka
Det hvite hus på Rublevka

Størrelsen på stjernehytta er mer enn tusen kvadratmeter. På et stort territorium på den ene siden er det en veranda og en rundformet vinterhage. I en annen del er det et hus for sikkerhet.

Landskapsdesignen til den tilstøtende tomten er immaculately utført. På det pene territoriet er det et snøhvit lysthus for møter med gjester og samlinger med slektninger og venner. Vladimir Solovyov elsker spesielt dette stedet for muligheten til å tilbringe sommerkvelder i naturen med slektninger. Han liker også å grille grillmat og lage kebab. I følge CIAN er det for øyeblikket i landsbyen "Michurinets" hus til salgs til en pris av syv millioner rubler.

Legg til en kommentar

maling

lim

Verktøyene