interiør

I et forsøk på å vakre sitt eget hjem vakkert, er det mange som legger merke til livet til filmstjerner og showforretning. De fleste kjendiser bor virkelig i luksuriøse, elegant og stilfullt innredede hus eller leiligheter. Blant "stjerne" og ikke-standard interiør - for eksempel i form av et gammelt slott eller russisk hytte.

På toppen av populariteten forblir den klassiske interiørstilen, og deler førsteplassen med moderne trender (moderne, høyteknologisk). Tilstedeværelsen av "høydepunkter", aksentområder og forskjellige eksklusive designelementer er velkomne. Dette gir huset unikhet og lysstyrke, og tilfører til tider kos.

Siste artikler
Vladimir Solovyev, doktorgrad i økonomi, journalist og TV-programleder, snakker ofte i populære programmer og på russiske TV-kanaler. Han er aktivt engasjert i sosiale aktiviteter og synger til og med. Vi vet i hvilke leiligheter Vladimir Soloviev bor i vårt materiale.
Rammeløs glass er en nyhet innen vindusstrukturer, et slikt system vil gjøre rommet lyst og romslig, gi det en unik stil og komfort.
Det er mange ideer for å lage partisjoner i en leilighet, men mange av dem viser seg å være upraktiske og stygge. Vi har samlet de mest velprøvde løsningene for deg, så ta gjerne notater.
Hvis du har et gammelt bord hjemme, som er på tide å kaste det, sette det i garasjen og ta det til landet, må du ikke skynde deg. Det kan lage komfortable, stilige hyller. Vi vil fortelle deg hvordan du lager dem.
Nyttige ideer for bruk av oppvasksvamp: for å ta vare på inneplanter, beskytte gulvet mot riper, avkjøle mat på tur, rengjøre på vanskelig tilgjengelige steder, lage barnehåndverk osv.
For de som er lei av å oppbevare unødvendige ting på balkongen, tilbyr vi å konvertere det til et behagelig sted å slappe av eller studere. La oss snakke om 6 elementer som vil være nødvendige for dette.
Vladimir Menshov er en Oscar-vinnende skikkelse på russisk kino. Vi tilbyr deg å lære mer om historien, samt hvor Vladimir Menshov bor sammen med sin kone Vera.
13 ideer for å dekorere et kjøkkenrom: fra standardmaterialer til ekstraordinære løsninger. Et forkle laget av keramiske fliser, vinkorker, mynter, treplater, glassplater, glass, rullesteiner, etc.
Å kjøpe en seng nå er slett ikke obligatorisk. Mange foretrekker å velge et soveplass på gulvet og hvile rett på madrassen, og dette alternativet regnes som det mest fasjonable.
Bare noen få innenlandske skuespillere kan skryte av en så rik filmografi som Alexander Pankratov-Cherny. I denne artikkelen vil vi fortelle deg om hvor den ærede folkekunstneren i Russland bor.

maling

lim

Verktøyene